Deel deze woning

Neem contact met ons op

Zevenheuvelenweg 16

6561 ES GROESBEEK

€ 2.000.000,- k.k.

Omschrijving

Molenweg 15 - Zevenheuvelenweg 16 te Groesbeek

Aan de rand van het centrum van Groesbeek, op een bijzonder mooi terrein, een geaccidenteerd liggend perceel tussen de Zevenheuvelenweg en de Molenweg te ontwikkelen woonwijk. Binnen het plan kunnen mogelijk vrijstaande, twee-onder-éénkap- en rijwoningen gerealiseerd worden.

Op dit moment zijn er diverse studies van verschillende stedenbouwkundige plannen ter inzage, waar de gemeente Berg en Dal voornemens is medewerking aan te verlenen. De realisatie van het definitieve stedenbouwkundige plan gaat in samenspraak met de gemeente. De gehele procedure hiervoor dient nog doorlopen te worden.

De huidige bestemming is bijzondere doeleinden op het huidige terrein. Op het terrein zijn diverse opstallen aanwezig, deze zullen door de ontwikkelaar gesloopt moeten worden.

Het kantoor aan de zijde van de Molenweg is als kantoorpand in gebruik bij de huidige eigenaar, dit pand kan eventueel in de nieuwbouwontwikkeling meegenomen worden.

Het genoemde perceeloppervlak is een geschatte grootte, het daadwerkelijke oppervlak moet blijken na kadastrale inmeting.

Indien er meerdere belangstellenden voor het object zijn ,dan behoudt de verkoper zich het recht tot gunning. Dit zal in samenspraak gaan met de Raad van Toezicht.

Voor meer informatie en de beschikbare verkoopdocumentatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Prijs

€ 2.000.000,- k.k.

Aangeboden sinds

28-11-2023

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Niet van toepassing

Oppervlakten en inhoud

Perceel

11500 m²

Kadastrale gegevens

Oppervlakte

11500

Buitenruimte

Ligging

In woonwijk

Tuin

Geen tuin