We doen het samen

Eerlijk en oprecht advies geven is een aanpak waar wij in geloven. Zo creëren we de juiste verwachtingen en weet jij waar je aan toe bent.

In ons team is enthousiasme en blijven leren belangrijk. Daarom sparren we dagelijks over vraagstukken en is iedereen vrij om adviezen en meningen te delen.

Deze basis zorgt ervoor dat we als team voor de beste verkoop- of aankoopprijs kunnen gaan. We pakken alles aan en zien ons werk als betekenisvol. Zodat jij de waarde krijgt die je verdient.

Stephan Siebelink

– Makelaar & lid NVM wonen

ssiebelink@hestia.nl
06-53395595

Luisteren, meedenken en adviseren in alle eerlijkheid staan bij mij bovenaan. Zodat jij met een gerust hart keuzes maakt. Met 30 jaar ervaring sta ik naast je voor advies en ondersteuning. Zodat jij weet waar wat je kunt verwachten en erop vertrouwt dat het goed komt. 

Koen van Lunen

– Makelaar & lid NVM wonen en business

Door op jouw stoel te gaan zitten en naar je te luisteren, zie ik wat jouw behoefte is. Zodat ik het maximale eruit haal en jij straks tevreden terugkijkt op het verkopen of aankopen van jouw huis. En mijn kritische blik, eerlijk advies, rustige karakter en inlevingsvermogen helpen daarbij. 

Arre Kateman

Vastgoedadviseur woningmakelaardij

akateman@hestia.nl
06-22570305

Mijn liefde voor de stad Nijmegen breng ik mee in het verkopen of aankopen van jouw huis. Daarnaast leer ik je graag kennen, want een vertrouwensband is belangrijk. Je krijgt er dan mijn betrokkenheid, het snelle schakelen en mijn expertise op de plaatselijke markt gewoon bij. En als we vanuit een klik samenwerken, wordt het sowieso een succes. 

Bart Giesen

– Kandidaat makelaar & lid NVM wonen

bgiesen@hestia.nl
06-30923606

Geboren en opgegroeid in Nijmegen, met vanaf jongs af aan een passie voor de makelaardij. De kennis van de buurt breng ik samen met mijn energie en enthousiasme voor de woning over bij potentiële kopers. Zo gaan we samen voor het beste resultaat.

Siegrid Janssen

Commercieel medewerkster

info@hestia.nl

Een huis kopen of verkopen kan veel met zich meebrengen. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat jij alles met vertrouwen tegemoet gaat. Daarom laat ik met plezier en enthousiasme alles vlekkeloos voor jou verlopen. Ik denk met je mee en haal alle onduidelijkheden weg. Loop je ergens tegenaan? Ik ben bereikbaar!

Brenda Nieborg

Verhuur medewerkster

verhuur@hestia.nl

Als ik jou mag helpen aan een nieuwe huurwoning, dan word ik daar blij van. Met aandacht, positiviteit en mijn vrolijke karakter zoek ik de perfecte huurwoning voor jou. Hierin is een duidelijke en concrete communicatie belangrijk. Zo kom ik erachter waar jij behoefte aan hebt en ga ik mijn best doen om aan jouw woonwensen te voldoen.

Ik had al zeer goede verwachtingen van Hestia vanuit het verleden. Deze verwachtingen zijn ook nu weer voor 100% waar gemaakt. Hestia levert uitstekende en snelle service en is bijzonder klantgericht. Ik kan deze makelaar aan iedereen van harte aanbevelen.

– Henk
9.0/10

Bekijk meer reviews op Funda