Jouw woning verkopen

Met vertrouwen, een soepel proces en een vaste makelaar jouw huis laten verkopen voor de maximaal haalbare prijs.

Het verkopen van een huis is de start van een nieuw begin of de afsluiting van een periode. Door gezinsuitbreiding, kinderen die uit huis gaan of misschien wel een overlijden. Hoe dan ook: het is een situatie die voor een grote verandering zorgt. 

Verkoop je woning vlekkeloos

We gaan samen met jou voor een vlekkeloos proces. Door een vaste makelaar die naast je staat, alles voor je regelt en naar je luistert. Tussendoor een vraag? Bel direct! Want dan voel jij je goed en kunnen wij jou verder helpen.

Bij het verkopen van een woning is vertrouwen onmisbaar. Met overleg, eerlijkheid en transparantie zorgen we voor een succesvolle verkoop. Een verkoop waarbij we meedenken met alle partijen en iedereen tevreden terugkijkt.

We gaan door totdat we de waarde krijgen die jij verdient en waar wij in geloven. Als je dan akkoord gaat met het bod van een waardevolle koper, voelt het goed. En weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. 

Vertrouw je ons jouw woning toe? Een kennismakingsgesprek is de beste manier om erachter te komen of jij een klik voelt met onze makelaar.

Bij Hestia krijg je:

Persoonlijke begeleiding
Eén vaste makelaar staat naast je en zorgt ervoor dat jij je ontspannen voelt in dit proces. En daarom zetten wij graag extra stappen. Om jou op elk moment te ontzorgen. 

Betrouwbaarheid
Afspraak is afspraak en daar mag je op vertrouwen. Ons eerlijke advies, de korte lijntjes en openheid geven jou een betrouwbaar gevoel.

Passie van de makelaar
Een woning verkopen is niet niks. Het is een deel van je leven, dus daar gaan wij ook zo mee om en stralen dit uit. Vanuit onze passie doen wij wat het beste is voor jou.

Woning verkopen Hestia makelaars & Taxateurs in Nijmegen

Uitstekend contact met de makelaar. Ik werd voortdurend op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen. Tevens na elke bezichtiging vond er telefonisch contact plaats. Deze makelaar heeft meerdere objecten binnen het appartementencomplex verkocht en is derhalve goed geïnformeerd met betrekking tot VVE stukken, MJOP en Huishoudelijk Reglement. Niks mis mee zo is gebleken. Deze makelaar kon zodoende vele vragen van geïnteresseerden beantwoorden. Ik zeg: “Hestia is een prima makelaar voor deze regio”

– 9.8/10

Met een gerust hart jouw huis verkopen​

1.

Jouw wensen bespreken

Dat doe je samen met de makelaar. De makelaar neemt uitgebreid de tijd om de woning te inspecteren, zodat je het juiste advies krijgt.

2.

Advies over de verkoop

Om tot een goede vraagprijs te komen, deelt jouw makelaar de woning altijd met de collega’s van Hestia. Het eerlijke advies sturen we mee met de strategie. En daar nemen we jou stap voor stap in mee, zodat je begrijpt wat het inhoudt.

3.

Voorbereidingen

Kies je ons als verkoopmakelaar, dan denken we aan alle details. We regelen de fotograaf, het inmeten en ondersteunen bij de aanvraag voor een energielabel. En dat terwijl jij ons op de voet volgt, dankzij onze open communicatie.

4.

Online zichtbaarheid van jouw woning

Met de mooiste foto’s en aantrekkelijke informatie zorgen we samen voor een professionele brochure. Want de eerste indruk maak je maar één keer. We leggen de momenten van bezichtigingen vast en maken alles klaar voor de websites en social media. Volg ons in alle stappen die we voor jou zetten via het platform Move. Van biedingen tot uitgezette acties.

5.

Bezichtigingen en onderhandeling

Het contact met potentiële kopers, de bezichtigingen en biedingen regelt de makelaar voor je. Dankzij de korte lijntjes en het persoonlijke contact met jouw vaste makelaar ben jij tot in de puntjes op de hoogte van de status. We doen er alles aan om de beste prijs voor de woning te krijgen.

6.

Verkocht!

Zelfs deze stap is zorgeloos voor jou. Het opstellen van de koopakte en het contact met de kopers regelen wij voor jou. En nu? Op naar de overdracht!

7.

Overdracht

Bij de laatste inspectie zijn we aanwezig, noteren we de meterstanden en leveren we de woning op. De controle van de notariële akte en de nota van afrekening doen we ook. Tot de laatste stap én daarna staan we voor jou klaar. Zodat je tevreden en gerust de verkoop afrondt.

Servaas

Prettige, klant gerichte dienstverlening bij Hestia! Denken mee, zijn oplossingsgericht, kennen de markt en handelen snel. Precies wat ik van een goede makelaar verwacht.

5/5

Chris

Bart Giessen van Hestia makelaars heeft mij benaderd toen er spraken was verkoop van onze woning, na een gesprek was er een heel goed gevoel, en wij vroegen Bart, om ons met de verkoop van het huis te ontzorgen. Tot nu toe is alles perfect geregeld door Bart, 1 november de overdracht, en op naar ons nieuwe stekkie een appartement in Living Inn Lent Nijmegen.

5/5

Tineke

Prettige ervaring met de verkoop van ons appartement. Zaken kundig, rustig maar wel doortastend en geen flauwekul. Zowel de makelaar als bij het secretariaat zijn de mensen correct en vriendelijk.

5/5

Veelgestelde vragen

Een woning verkopen is maatwerk, want dat is afhankelijk van de wensen. En dat heeft invloed op de kosten (courtage). In het kennismakingsgesprek krijg je hier meer inzicht over. 

De gemiddelde doorlooptijd van verkochte woningen is 1 maand. 

Dan betaal je ook niks! Wij werken op basis van no cure, no pay.

Kennismaking plannen