Woning kopen in Nijmegen

Met persoonlijke begeleiding, aandacht en tijd voor jou zodat jij in rust en met vertrouwen jouw nieuwe thuis koopt.

Een woning kopen is een hele onderneming. Er komt van alles bij kijken en dat kan overweldigend voelen. Hoe fijn is het als je dit hele proces met vertrouwen doorloopt? Dat je zeker weet dat alles in orde is. Van de kleine letters in de officiële documenten tot elke verborgen hoek van de woning.

Jij bent onze prioriteit

Daarom gaan wij verder dan alleen zorgen dat jij jouw nieuwe woning voor het juiste bedrag aankoopt. Want er staat een vaste makelaar naast je, waar je een vertrouwensband mee opbouwt. Die met je meedenkt, jou als prioriteit heeft en het contact met je onderhoudt. 

Daarom is een klik met jouw aankoopmakelaar belangrijk. Hij leert jou en de behoefte kennen. Daarna start direct de zoektocht naar een woning waar jij je thuis voelt en dat binnen jouw budget past. Met het grote netwerk van Hestia, onze eigen portefeuille en de liefde voor Nijmegen doen we daar alles aan.

Voordat je het weet heb je straks een woning die voldoet aan jouw wensen.. En dat terwijl je tevreden en zorgeloos terugkijkt op de zoektocht. 

Woning kopen in nijmegen - Hestia makelaars & taxateurs

We doen er alles aan om jou de beste keuze te laten maken met:

Persoonlijke begeleiding
Samen zorgen we ervoor dat jij voorbereid naar bezichtichtigingen gaat.
Jouw makelaar deelt altijd een eerlijk advies over de plus- en minpunten van de woning.


De beste prijs voor jouw nieuwe huis
Potentiële huizen leggen wij altijd voor bij de collega makelaars van Hestia.
Door het overleg en delen van onze adviezen, komen we tot een eerlijke prijs.


Rust
Wij regelen alles voor je, zodat jij rust ervaart. Van het dubbelchecken van
alle documenten en begeleiding bij de inspectie tot de onderhandeling en
de afsluiting bij de notaris.

Hestia heeft ons fantastisch ondersteund bij de verkoop van onze woning en tegelijkertijd bij de aankoop van een nieuwe woning. Integer, betrokken geduldig en deskundig!

– Wieke

Bekijk meer reviews op Funda 

Zo werkt het kopen van een woning

1.

Kennismakingsgesprek

Het begint allemaal met dit gesprek. Je vertelt alles over jouw wensen en verwachtingen. Klikt het? Dan stellen we het zoekprofiel op!

2.

Zoekprofiel opstellen

Wij zetten jouw wensen om in een zoekprofiel. En dan rolt daar direct het aanbod uit dat nog niet op Funda staat. Dat krijg jij als eerste te zien!

3.

Bezichtigingen

Is er een woning waar jouw oog op valt? Schakel ons in! Dan gaat de makelaar met je mee en geeft eerlijk advies over de waarde, de bouwkundige staat en voorwaarden.

4.

Onderhandeling

Samen bepalen we een strategie en kijken we tijdens de onderhandeling direct verder. Hoe houden we de verkoopprijs zo laag mogelijk? De makelaar geeft je advies, zodat jij weet waar je aan toe bent.

5.

Koopovereenkomst

Accepteert de verkoper het bod? Dan controleert jouw makelaar deze overeenkomst en neemt je mee door de inhoud in begrijpelijke taal.

6.

Inspectie en overdracht

Samen met de verkopende makelaar, verkopers, kopers en de aankoopmakelaar vindt er een inspectie plaats. Is de woning nog precies zoals bij de bezichtiging of zijn er nog andere bijzonderheden? Daarna is het tijd om te tekenen bij de notaris. Gefeliciteerd! De woning is van jou.

Veelgestelde vragen

Dat is vooraf lastig te bepalen. Het is afhankelijk van veel factoren en daarom gaan we graag in gesprek! Zodat we een duidelijke indicatie kunnen geven.

Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Neem contact op voor een gesprek, dan krijg je hierna een indicatie van de kosten.

Kennismaking plannen