Taxatie voor woningen

Snel een taxatierapport nodig voor een woning? Met één klik op de knop verstuur je de aanvraag.
Jij bent verzekerd van een uitgebreid deskundig taxatierapport.

Je hebt een woning aangekocht en nu wil je de hypotheek afsluiten. Of je nu gaat verbouwen, een renteverlaging wil, of middenin een scheiding zit. Er zijn fijne en minder fijne situaties waarvoor je een taxatierapport nodig hebt. 

In beide gevallen wil je dat het snel achter de rug is. En dat begrijpen we, daarom verstuur je hier met één klik op de knop jouw aanvraag of bel je hier direct naar ons kantoor.

Onze taxateurs zorgen snel voor een goed taxatierapport, zodat jij weet waar je aan toe bent en verder kunt. Heb je een vraag waar je zelf het antwoord niet op vindt? Bespreek het met ons, dan helpen we jou. 

Voordat je het weet heb jij het gecertificeerde taxatierapport binnen. Nu kun je met een rustig gevoel een periode afsluiten of sta je aan de start van een nieuw begin. 

Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk van belangrijke stappen: 

  • wanneer kan de taxateur de woning inspecteren?
  • hoe snel lever je de documenten aan? 

Bel ons op om een inschatting te krijgen van de taxateur

Dat verschilt per aanvraag. Als er een rapport moet komen voor een appartement, zijn er andere documenten nodig dan voor een vrijstaande woning. Daarom is het altijd beter om telefonisch contact op te nemen met ons kantoor. Dan heb je snel het antwoord dat je zoekt!

In veel situaties is een taxatierapport onmisbaar. Voordat je jouw woning verkoopt, wil je weten wat de waarde is. En niet achteraf. Deze taxatie is weer anders dan een taxatie voor financiering. Kom je er niet uit? Bel ons op, dan helpen we jou.

Dit verschilt per taxatie. Voor een realistische inschatting kun je het beste contact opnemen met ons kantoor.  

Taxatie aanvragen