Verhuur jouw woning, kamer, appartement, pand of garagebox in en rondom Nijmegen

Door onze passie, jarenlange ervaring en betrokkenheid krijg jij de beste prijs en huurder voor de ruimte.

Een (tijdelijk) vertrek naar het buitenland, een lege kamer in jouw huis of een garagebox die je niet gebruikt. Het zijn allemaal situaties waar verhuur de beste oplossing voor is. Je voorkomt dubbele woonlasten en verdient geld voor iets wat je zelf niet gebruikt.

Alles in één keer goed laten regelen

Door dit proces aan Hestia over te laten, weet jij zeker dat je de beste prijs krijgt voor de ruimte die je verhuurt. Zonder dat je er zelf omkijken naar hebt, want wij regelen alles voor je. Van een aantrekkelijke online zichtbaarheid van de ruimte tot het zoeken naar de juiste huurder en het plannen van de oplevering. En dat allemaal met duidelijke communicatie tijdens het hele proces. 

Zo ervaar jij rust en kijk je met vertrouwen naar de verhuur, omdat je weet dat alles tot in de puntjes geregeld is. 

Je krijgt de beste oplossing voor jouw situatie met:

Aandacht en betrokkenheid
Door goed te luisteren en door te vragen, halen we alles eruit wat erin zit. 

De beste prijs voor het object
Door de combinatie van onze ervaring, kennis en onderling overleg binnen ons team, weet je zeker dat de bepaalde huurprijs het maximaal haalbare is. 

Vertrouwen
Met duidelijke, open en eerlijke communicatie weet jij wat je te wachten staat en vertrouw je ons jouw object toe. 

Recent via Hestia mijn appartement in Nijmegen Centrum verhuurd. Bart is prettig in de omgang, professioneel, hulpvaardig en reageert snel. Absolute aanrader!

Zo verhuur je moeiteloos jouw ruimte in Nijmegen

1.

Persoonlijke kennismaking en prijsbepaling

Samen bespreken we jouw eisen, behoeften en verwachtingen. Daarna bepalen we ook direct de huurprijs. Zo maken we direct een goede start en vanaf hier ervaar jij rust, want wij zorgen dat alles loopt.

2.

Online zichtbaarheid van de verhuur

Met alle informatie van de kennismaking en de foto’s van onze fotograaf zorgen wij voor een aantrekkelijk online aanbod. Is er nog een energielabel of ander administratief document nodig? Dan vragen wij die voor je aan. Nu is de verhuur zichtbaar op websites zoals Funda en onze eigen website.

3.

Zoeken naar de nieuwe huurder

Onze zoektocht naar potentiële huurders gaat via ons uitgebreide netwerk. En de bezichtigingen plannen we altijd in overleg. Samen kiezen we de juiste kandidaat en met een uitgebreide screening van de huurder vinden we de beste match.

4.

De huurovereenkomst en oplevering

Ook dat regelen we voor jou: het opstellen van een waterdichte huurovereenkomst. Na jouw goedkeuring van de huurovereenkomst, plannen we de oplevering en is alles voordat je het weet geregeld.

5.

Bezichtigingen en onderhandeling

Het contact met potentiële kopers, de bezichtigingen en biedingen regelt de makelaar voor je. Dankzij de korte lijntjes en het persoonlijke contact met jouw vaste makelaar ben jij tot in de puntjes op de hoogte van de status. We doen er alles aan om de beste prijs voor de woning te krijgen.

6.

Verkocht!

Zelfs deze stap is zorgeloos voor jou. Het opstellen van de koopakte en het contact met de kopers regelen wij voor jou. En nu? Op naar de overdracht!

7.

Overdracht

Bij de laatste inspectie zijn we aanwezig, noteren we de meterstanden en leveren we de woning op. De controle van de notariële akte en de nota van afrekening doen we ook. Tot de laatste stap én daarna staan we voor jou klaar. Zodat je tevreden en gerust de verkoop afrondt.

Veelgestelde vragen

Op websites zoals Funda, maar ook op onze eigen website komt het object aantrekkelijk in de schijnwerpers te staan. En we plaatsen een verhuurbord aan het raam.

Wij doen er alles aan om de juiste huurder voor jou te vinden. Natuurlijk is er geen garantie, maar door heldere communicatie, onze kennis en ons erg uitgebreide netwerk vinden we altijd een oplossing.

Afspraak maken met betrekking tot uw woning